Käyttöehdot

Toimitusehdot

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT SUOMI Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Toimitusaika Suomessa on yleensä 2-3 arkipäivää tilauksesta. Toimituskulut ovat 4,90 €. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Postin kautta. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

MAKSUTAVAT Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa verkkokaupassa valittavissa olevilla maksutavoilla. Yritysasiakkaat voivat lisäksi pyytää laskutusoikeutta.

Tuotteitamme koskee 14 vuorokauden peruuttamissoikeus. Peruuttamisajan laskeminen alkaa seuraavana päivänä siitä, kun olet saanut tavaran. Jos peruuttamisajan 14. päivä on lauantai, sunnuntai tai arkipyhä, voit peruuttaa ostoksen vielä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen (Kuluttajansuojalaki). Peruutussoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteet pitää palauttaa asianmukaisesti pakattuina. Tuotteiden palauttamisesta on aina tehtävä ilmoitus meille kirjallisesti osoitteeseen info@pipopub.info tai viesti puhelinnumeroon 0400976122. Huomioithan, että palautuksen toimituskulut maksaa asiakas. Palautusosoite: PipoPub, Vuopajantie 19 B 2, 96400 Rovaniemi.

TIETOSUOJASELOSTE

REKISTERIN NIMI PipoPub asiakastietokanta

REKISTERINPITÄJÄ PipoPub, Rovaniemi, Y-tunnus 2263255-1 Vuopajantie 19, b 2, 96400 Rovaniemi

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ Tiina Pennanen, tiina@pipopub.com puh. 0400976122

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS/REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, hallinnointi, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Lisäksi henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän yritysten markkinointiin, mukaan lukien suoramarkkinointi.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ Perustietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, henkilötunnus luotettavaa tunnistamista varten, tapahtumatiedot, asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot, rekisteröidyn itse antamat tiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET Asiakkaan antamat tiedot

TIETOJEN LUOVUTUS PipoPub luovuttaa asiakastietoja voimassa olevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa. Tietoja ei siirretä Euroopan talousalueen tai Euroopan unionin ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä käyttävät vain PipoPubin työntekijät. Tiedot kerätään atk-tietokantoihin, joihin vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana. Rekisterien käytöstä on laadittu sisäiset ohjeet. Tietokannasta tulostettava manuaalinen aineisto säilytetään lainsäädännössä edellytetyllä tavalla yrityksen valvotuissa tiloissa ja hävitetään tarvittaessa turvallisesti.

HENKILÖTIETOLAIN 6 LUVUN 26 §:N MUKAINEN TARKASTUSOIKEUS Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä rekisteriin merkityt tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Tietojen tarkastusta ja oikaisua koskeva kirjallinen pyyntö tulee osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (ks. kohta 3).

MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto merkitään rekisteriin.