Tietoa meistä

myyntitiski

       Mikä on PipoPub?

PipoPubin juuret ovat Suomen Lapissa Rovaniemellä. Täällä tiedetään mitä päähineeltä napapiirillä vaaditaan. PipoPubissa myydään laadukkaita pipoja, hattuja, hatukkeita, hiuskoristeita ja huiveja arki- ja juhlakäyttöön. PipoPub tekee yhteistyötä luotettavien valmistajien kanssa, joiden tuotteiden koko tuotantoketju kestää ekologisen ja eettisen läpivalaisun. 

Päähineellä voit kuvastaa tyyliäsi ja persoonaasi. Sillä voit kertoa surffaavasi trendin harjalla tai vaikka, että et ota pukeutumista turhan vakavasti. PipoPubin laaja valikoima koostuu tarkasti valikoiduista tuotteista, jotka vastaavat pohjoisen sääolosuhteita sekä kuluvan kauden muotivärejä ja malleja.

PipoPubista löydät päähineet sekä kaupunkikäyttöön että vapaa-ajalle tunturiin. Talvisesongin aikana PipoPubilla on myyntipiste Kauppakeskus Revontulessa Rovaniemellä. Keväisin ja kesäisin PipoPub toimii ainoastaan netissä.

Olemme mielellämme avuksi, jos sinulla on kysymyksiä tuotteista tai ehdotuksia palvelun laadun parantamiseksi. Teemme kaikkemme, että kokemuksesi meidän kanssa asioinnista on miellyttävä. Yhteystietomme löydät nettisivuiltamme ja some -kanavistamme. Pyrimme vastaamaan posteihin saman päivän aikana. Olisi mukava saada sinusta kuva meidän tuotteemme kanssa, nappaa kiva kuva kännykällä ja lähetä se meille.

Tervetuloa ostoksille, on ilo palvella juuri Sinua!