Toimitus- ja maksutavat

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT SUOMI

Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Toimitusaika Suomessa on yleensä 2-3 arkipäivää tilauksesta. Toimituskulut ovat 4,90 €. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Postin tai Matkahuollon kautta. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

MAKSUTAVAT Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa verkkokaupassa valittavissa olevilla maksutavoilla. Yritysasiakkaat voivat lisäksi pyytää laskutusoikeutta.

Tuotteitamme koskee 14 vuorokauden peruuttamissoikeus. Peruuttamisajan laskeminen alkaa seuraavana päivänä siitä, kun olet saanut tavaran. Jos peruuttamisajan 14. päivä on lauantai, sunnuntai tai arkipyhä, voit peruuttaa ostoksen vielä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen (Kuluttajansuojalaki). Peruutussoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joissa on laput kiinnitettynä. Tuotteet pitää palauttaa asianmukaisesti pakattuina. Tuotteiden palauttamisesta on aina tehtävä ilmoitus meille kirjallisesti osoitteeseen info@pipopub.com tai viesti puhelinnumeroon 0400976122. Huomioithan, että palautuksen toimituskulut maksaa asiakas. Palautusosoite: PipoPub, Vuopajantie 19 B 2, 96400 Rovaniemi.